Jau ar šo nedēļu sāksies kvalificēšanās lielajam LOL kausam (5v5 formātā) ar balvām aptuveni 50Ls vērtībā(Summa varētu palielināties, ja Riot mums izpalīdzēs).

*Edit*
Tika veiktas izmaiņas balvās!
-> http://www.bliezam.lv/new/mainitas-league-of-legends-finala-kausa-balvas-105

Būs 4 kvalifikācijas kausi, no kuriem katras divas finālistu komandas saņems biļeti uz fināla kausu, kas norisināsies 30.novembrī.

Šie kausi norisināsies gan EAST, gan WEST serveros, tāpēc neviens netiks apdalīts un iespēja pierādīt kura komanda ir labākā būs visiem.

Komandas, kas ir pieteikušās kādā no kvalifikācijas turnīriem, bet izkrīt netiekot pie kārotās biļetes droši var reģistrēties nākošās nedēļas kausam. Komandas, kas jau saņēmušas biļetes šiem kausiem reģistrēties nevar.

Reģistrācija un pats kauss notiek mūsu mājaslapā - http://www.bliezam.lv/

Noteikumi

1.) League of Legends spēles serveris


Visām spēlēm jānotiek „Europe West” vai „Europe East” serverī, atkarībā no kausa, kurā pieteikušies.  


2.) Pamata informācija

Spēlē 5 pret 5.
• Karte: 5v5 Summoner’s Rift
• Spēlētāju skaits nepieciešams: 5
• Spēles tips: League of Legends custom game tournament draft mode.
• Pretinieku pāra augšējā komanda iegūst priekšrocības izvēlēties „blue side”.
• Spēlējot „Best of 3” pretinieku pāra augšējā komanda iegūst priekšrocību būt „blue side” pirmajā spēlē un nākošās spēles mainās, līdz kāds uzvar 2 spēles.
• Uzvara/Zaude: Spēle tiek uzskatīta uzvarēta, kad viena no komandām iznīcina pretinieku „Nexus”, vai kad pretinieki nolēmuši padoties. Ja no komandas 5 cilvēki pamet spēli, tad pretinieku komanda automātiski uzvar.
• Tikai fināl-turnīra finālā tiks izmantots „Best of 3” formāts.

 

3.) Kvalifikācijas turnīri un komandas reģistrācija

 

Kvalifikācijas raundos drīkst pieteikties jebkura komanda, kas vēl nav kvalificējusies uz fināla turnīru. Ja komanda ir tikusi kvalifikācijas turnīrā 1., vai 2. vietā, tā kvalificējas fināla turnīram uz kuru kvalificēsies tikai 8 komandas un netiks vairs apstiprināta atlikušajos kvalifikācijas turnīros līdz finālam. Komanda, kas nespēj kvalificēties, drīkst piedalīties visos kvalifikācijas turnīros un censties tikt vismaz 2. vietā, lai kvalificēties.  Kad reģistrē komandu, tajā ir jābūt vismaz 5 cilvēku sastāvam un, lai apstiprināt savu dalību ir jāuzspiež „Check-in” 15 minūtes pirms turnīra sākuma.

4.) Spēlētāja un Champion izvēle


Komandām ir jāizvēlas 5 cilvēki, kas piedalīsies noteiktajā spēlē, pirms iesākas „banning/picking” process. Kad sācies „banning/picking” ir aizliegts nomainīt spēlētāju sastāvu.


5.) Spēlētāja nomaiņa


Komandas drīkst nomainīt spēlētāju sastāvu starp raundiem – piemēram „Best of 3” formātā, kas spēlēs nākamo spēli.  Spēlētāju nomaiņu drīkst veikt tikai spēlētāji, kas ir ielikti sastāvā pirms turnīrs ir sācies.


6.) Spēlētāja Disconnects, Server Disconnects un Lag


Ja spēlētājs pamet spēli, viņš drīkst atgriezties jebkurā laikā. Ja no komandas vairāk par 1 cilvēku pamet spēli, tad joprojām drīkst turpināt spēli ar nevienādiem sastāviem (piemēram 5v4 vai 5v3). Komandas drīkst samazināt spēlētāju skaitu spēlē, ja vēlas novienādot spēlētāju skaitu starp komandām, bet tas nav obligāti.

Ja pēkšņi rodas problēmas ar serveri, kas ietekmē visus spēlētājus, tad administrātori nolemj par turnīra spēles pārspēlēšanu. Datums pārspēlēšanai tiks noteikts kopā ar spēlētājiem un bliežam.lv administrāciju. Spēlētājiem jābūt pašiem pārliecinātiem par savu internetu, ka nebūs problēmas spēles laikā. “Lag” nav iemesls spēles pārtaisīšanai, ja vienīgi visiem spēlētājiem nav vienāda problēma. Visas problēmas ar serveru nestabilitāti tiks apspriestas ar bliežam.lv administrāciju.


7.) League of Legends spēlētāja profils

Visiem spēlētājiem jābūt norādītiem League of Legends profiliem iekš bliežam.lv profila.

 

8.) Spēlētāja rīcība


Spēles laikā spēlētājiem ir aizliegts izmantot čata funkciju, lai lamāties, apsaukāt citus spēlētājus un spamot. Šī noteikuma pārkāpšanas rezultātā komandai tiks izteikts disciplinārs aizrādījums un pat iespējama diskvalifikācija. Ja rodas problēmas spēlētāju starpā, mēs iesakām izmantot „report” opciju pēc spēles, lai paziņot RIOTam par spēlētāju noteikumu pārkāpšanu(Piemēram lamāšanos).

Laboja normix, labots 3x