Nu ko dārgie draugi - labs nāk ar gaidīšanu! Ar milzīgu prieku paziņojam, ka jaunais goeXanimo eSporta klubs, kura atrašanās vieta ir Riharda Vāgnera iela 5, ir gatavs uzņemt savus pirmos viesus jau nākošajā nedēļas nogalē! Par prieku šim lielajam notikumam esam sarūpējuši raženu izklaižu programmu visas nedēļas nogales garumā!

Mēs ļoti novērtējam to, ka Jūs esat bijuši īpaši pacietīgi, gaidot jauno klubu un tā atvēršanos. Par godu Jūsu pacietībai atklāšanas nedēļas nogalē katrs, kurš bārā uzradīs to, ka ir mūsu facebook lapas sekotājs, kā arī būs ietagojies, ka pašlaik atpūšas mūsu klubā saņems bez maksas 0.3l aliņu.

7.aprīlis - GRAND OPENING - RTU CS:GO Cup #4 fināla spēles!
Trīs labākās šī turnīra komandas aizvadīs izšķirošās spēlēs, lai noskaidrotu kura tad beigu beigās kļūs par labāko uz RTU studentu bāzes veidoto komandu! Vakara gaitā tiks aizvadītas 2 spēles - Loser bracket Final (Bo3) un Grand Final (Bo5). Abas šīs spēles būs iespēja vērot klātienē uz TV ekrāniem klubā. Tāpat arī šīs spēles tiks translētas RTU CS:GO twitch kanālā.
Kluba darba laiks šajā dienā - 18:00 līdz pēdējam elpas vilcienam!

8.aprīlis - League of Legends 1v1 tourney + SL i-League StarSeries S3 Finals (CS:GO) viewing party
Visas dienas garumā noritēs League of Legends 1 pret 1 turnīrs, kurā piedalīties varēs jebkurš bez maksas. Turnīra izspēlēs formāts būs Double elimination Best of Three. Turnīra sākums paredzēts 13:00, savukārt turnīram reģistrēties varēs uz vietas līdz 12:30. Turnīra balvas tiks paziņotas uz vietas!
Savukārt spēles CS:GO atbalstītājiem būs iespēja visas dienas garumā sekot līdzi SL i-League StarSeries S3 Finals turnīra norisei kluba TV ekrānos. Šajā dienā paredzētas tieši turnīra ¼ finālu spēles, kurās iespējami varēs vērot tādas komandas kā Astralis, FaZe, SK, NiP, NaVi un citas.
Kluba darba laiks šajā dienā - 12:00 līdz pēdējam elpas vilcienam!

9.aprīlis - CS:GO 1v1 tourney + SL i-League StarSeries S3 Finals (CS:GO) viewing party
Visas dienas garumā noritēs CS:GO 1 pret 1 turnīrs kurā piedalīties varēs jebkurš bez maksas.Turnīra izspēles formāts būs Double elimination Best of Three. Turnīra sākums paredzēts 13:00, savukārt turnīram reģistrēties varēs uz vietas līdz 12:30. Turnīra balvas tiks paziņotas uz vietas!
Tāpat arī TV ekrānos turpināsim sekot līdzi SL i-League StarSeries S3 Finals turnīra norisei. Šajā dienā paredzētas gan abas ½ finālu spēles, gan arī lielais fināls. Kā jau iepriekš minēts - iespējami mūs ar savu sniegumu priecēs tādas komandas kā Astralis, FaZe, SK, NiP, NaVi un citas.
Kluba darba laiks šajā dienā - 12:00 līdz pēdējam elpas vilcienam!

Tāpat arī visu trīs dienu laikā visiem apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar kluba jaunajām telpām un to dizainu, uzspēlēt PlayStation 4 un dažādas galda spēles, kā arī vienkārši pavadīt labi laiku!

Uz tikšanos jau pavisam drīz!

 

Oriģinālraksta Facebook links: https://www.facebook.com/goexanimo/photos/a.760711897390278.1073741828.756113754516759/1132046453590152/?type=3&permPage=1

Laboja Dievs, labots 1x