Uzmanību!: LCS Fantasy pašlaik ir beta stadijā, tāpēc ir iespējamība, ka līgu izveide vai drafting nebūs pieejami!

 

Sākoties LCS Summer Splitam tiek izlaists publiskā lietošanā Fantasy LCS, kas tiks balstīts uz gaidāmajām LCS Summer Split spēlēm. 

Kā piedalīties un spēlēt? Ja kādreiz esat spēlējuši kādu football manager, tad šis būs uz to pusi. Tiek izveidota līga, kura pēc veidotāja izvēles var sastāvēt no - 4, 6 vai 8 komandām. Katrs lietotājs var izveidot šajā līgā vienu komandu, tātad 4, 6 vai 8 spēlētāji var sniegt dalību vienā līgā. 

Tad kad ir izveidota līga un visas vietas komandām aizņemtas, sākās draftošana, jeb spēlētāju izvēle katrai komandai. Dotajā katalogā var apskatīt katra spēlētāja punktus, kas tiek summēti no dažādiem faktoriem (kills, deaths, assists, cs, utt.). 

 

Šajā rakstā vēlos, lai apkopotos gan EUW, gan EUNE Fantasy LCS exsa spēlmaņi.

Šeit varat aplūkot exs EUW līgu, ko izveidoja @Punkts (lai gan šī līga veidota EUNE servera forumā)http://fantasy.eune.lolesports.com/en-US/league/53659

------------------------------------------------

Uuun par cik šī ģēla notiek beta stadijā un mana, iepriekš veidotā EUNE līga tika izdzēsta, vēlos to veidot pa jaunam un aicināt interesentus piedalīties šeit!http://fantasy.eune.lolesports.com/en-US/league/136211

Laboja Amorphis, labots 2x