Drīzumā (pašlaik tikai PBE serverī) būs pieejama funkcija - Champion Mastery. Šī iespēja ir paradzēta, lai citi spēlētāji varētu redzēt cik Tu esi labi/daudz spēlējis ar kādu čempionu un to novērtētu. Kā arī šī būs ļoti laba iespēja uzstādīt sev mērķus, ja ranked spēles netiek spēlētas tik daudz, kā normal games.

Kā šī funkcija strādā? Pēc izspēlētas spēles, Tu saņemsi punktus, kas tiks balstīti uz Tavu un Tavas komandas sniegumu šajā spēlē. Krājot punktus, būs iespēja paaugstināt konkrētā čempiona mastery līmeni, kas rezumēsies apbalvojumos. 

Pakāpes

Pēc izspēlētas spēles, Tev mūsu sistēma piešķirs pakāpi, jeb atzīmi. Šī atzīme (S, A+, B, u.c.) tiks balstīta uz Tavu sniegumu ar konkrēto čempionu šajā spēlē. Šeit tiek iekļauts Tavs sniegums spēlē, kā arī loma kādu Tu nospēlēji. 

 

Līmeņa paaugstināšana

Iekš spēles klienta, tiks piedāvāta jauna funkcija - apskatīties kopējo (un acīmredzot atsevišķo) sniegumu ar Taviem čempioniem.

 

Apbalvojumi

Čempionu mastery funkcija tiks sākta ar iespējamību sasniegt piecus rankus, jeb tiers ar kādu vai kādiem no Jūsu mīļākajiem čempioniem. 

Pirmie trīs ranki nedos nekādus apbalvojumus, taču sasniedzot ceturto un piekto ranku mēs Jums piešķirsim šādas balviņas:

  • Loading screen lentīte
  • Custom emote
  • Announcement
  • Banner

 

 

Nobeigumā..

Šī iespēja būs pieejama PBE serverī no 3. marta un ja viss ies gludi pēc jūsu atsauksmju uzklausīšanas, šai funkcijai vajadzētu būt live serveros (beta versijā) pēc pāris nedēļām.

 

Pieejamība

Visi spēlētāji ar piekto vai augstāku līmeni varēs izmantot šo funkciju, taču sākumā tā būs pieejama tikai iekš normal spēlēm.

 

Nākotnē..

Par cik šis ir paliels 'projektiņš', mēs pavērosim kā tas sākumā izvēršās un nākotnē pavisam noteikti tiks pievienoti jauni ranki un balvas, lai šo potenciāli lielisko funkciju izplestu plašumā.

 

Amorphis domas//

Ja kāds ir pazīstams ar lietotni - http://www.lolskill.net ,tad sapratīs, ka Riot grib ieviest tādu kā štengrāku sistēmu, lai cilvēkiem nebūtu samulsums par to cik labi vai slikti viņi ir uz konkrēta čempiona.

Par cik pagaidām lolskill ir vienīgā tāda tipa lietotne, kur piedāvā šādus "skill points" atsevišķi čempioniem, tad itkā var sekot viņiem, bet kad nāks klajā Riot piedāvātais čempionu mastery, tad varēsim redzēt, ka lolskill nebūt nav tik precīzi savos skill aprēķinos.

Kā jau iepriekš minēju, šis būs liels prieks normal games spēlētājiem, kuriem īsti nav piešķirtas iespējas uzstādīt kādus mērķus iekš normal games. Šeit varēs visi piesardzīgāk spēlēt, lai saglabātu savu KDA augstu, kā arī vēl no visādiem citiem faktoriem, kurus šī jaunā sistēma ņems vērā.

Laboja Amorphis, labots 4x