LittleGnome miniblogs

  • LittleGnome
    +1

    Vai tiešām Dimants V ir tik slikts?

    Kad tu izrāpies ārā no platīna, sanāk tu tikai ierocies dziļāk bedrē? Vairākkārt tāds ir liktenis cilvēkiem bet nejau man, es tiku ārā no platīna ar 1 promo (AMA), un esmu jau Dimants IV (Būtu ātrāk ticis ja viens latviešu adc(D IV) nenothrowotu man promo, bet tas viss aiz muguras, es šobrīd atrodos Dimantā IV un turpinu kāpt, + vai tas nozīmē kad esmu labāks par visiem Dimants V "musoriem" ? , es nesaprotu kāpēc visi gudrinieki kuri sēž low Dimantā tēlo gudrus, es pats vel esmu tur bet nu nejau pašā okeāna dzelmē...
    Vai viņi vienkārši vairs negrib spēlēt? Viņi ir tilted jo Dimantā ir pārāk trash teammates? Viņiem vairs nav stimuls kāpt rankā? Vai tā tiešām ir taisnība kad LoLs sākas no jauna kad tu tiec Dimantā? Dimants ir jaunais Bronze? Tu abus vari saukt vienādi, jo nekas jau nemainās, abi elo ir trash, bet ja tu katru game tikai vainosi savus teammates un neskatīsies uz spēli, tu nekad netiksi ārā no bronzas, nepatīk savi teammates? izmanto LoLa funkcijas /mute all, ja esi tiešām kādu citu sezonu bijis augstāk uzkāpis, tad kāpēc tu nesaņemies, un nekerrijo sevi augstāk, es tev ticu! Mēs tev ticam! Mums vajag padarīt Latviju labāku, ar jauniem talantiem, cilvēkiem kuriem no rīta pieceļoties ir jau doma kad šodien pacelšos vismaz par 1 divīziju. Visa šī drāma,lekšana augumā, a kur ir sasniegumi? Es gribu redzēt sasniegumu, tulīt pat es gribu redzēt kā jūs man atsūtat screenus ar jūsu Dimantu 5 un jau šodien vakarā lai tā 5 vietā būtu 4, jūs to varat!

    -memes

    • DavidsBle
      -3

      Tldr?

    • LittleGnome
      0

      Vai D 5 ir tik bad, un vai visi kas sēž D 5 ( kuri iepriekšējo sezonu bija augstāk, un tagad nevar uzkāpt) var dirsties ar augstākiem rankiem par game sense?

      • LittleGnome
        0

        Es nezinu, varbūt agrāk tā varēja teikt, bet tagad es nopietni vel neesmu redzējis tādu kas nemāk spēlēt, vai tāds kas tiešām būtu boosted.

    - 1 - 2 - 3

    Atpakaļ Uz augšu

    Jaunākais portālā