Athe miniblogs

  • Athe
    0

    Pēdējā laikā katra spēle. godīgi sakot - jo tuvāk 30lvl un vairāk man tādus tīmā iešķiebj, jo vairāk un stiprāki retardi viņi ir. reāli šeit shyvanai gold's s2, bet nu tāds ambālis ka tik turies. reāli domāju o, būs beidzot laba spēle, figu. lee sins vispār tādus gankus mauca. atnāk botā kādā 3min, nosēž krūmos 2min un tad izdomā, ka uzmetīs savu q minionam un pabaidīs pretiniekus. kr4 visa spēle pa dirsu, centos vēl kko saglābt, bet tā vietā mani upurēja, lai aizkavētu pretiniekus.

    un jā, kata ir totāla sāpe pakaļā, reāli nekad neesmu bijis spēlē, kurā katarina nebūtu nofīdota.

    https://img.exs.lv/athe/spele.png

    btw - neesmu nekāds pro, bet nu tie čali ir retardi.

    • vampire
      0

      Es nevaru saprast sos te kas raud par tiem normals.
      Man tik reti sanak vispar satikt retardus sava komanda, un kad es satieku man ir reali vienalga, samierinos ar zaudi un viss. Pats tu tur ipashi necarrijoji, tu varbut izspeleji "normali", bet ar to nepietiek lai carry.

      • Athe
        0

        Es nemaz necentos. kā es varu kko izcarijot, ja man ir tāds team? zinu, neesmu pro, spēlēju tikai lai nosistu laiku, bet tas pats gold's shyvanai - nu wtf?

        • Ducky
          -1

          Lai ari cik slikts ir team, vienmer var carry

          • Athe
            0

            Jā, bet ar gp? neko daudz es tur izdarīt nevaru, varbūt par maz skilla un zināšanu, bet es tur neko nevaru carry, ja mans tīms nemūk pat no katas/panth ulta.

        • vampire
          0

          Ja tu spele tikai lai nosistu laiku, tad tu labakas speles par sho neredzesi, jo tu esensee esi diezgan average player, un tevi saliks biezhi ar tadiem, varbut tam chalim vienkarshi taja spele negaja, vai ari pretinieks bija labs.

    • Athe
      0

      Un matchmaking man ar piedur, tagad nereti gadās, ka man tīmā viens nepieredzējis 30, kamēr opp's ir viens vai vairāki 30ie ar 700+ wins.

      • vampire
        0

        Spele uzskata tevi par to "balansa punktu".

Atpakaļ Uz augšu

Jaunākais portālā