Orianna-the lady of clockwork

 

Sveiciens exiešiem!

Es esmu EUNE gold 1-2 spēlētājs.

Mani, iespējams, jūs šajā portālā neesat redzējuši, jo es reti kad iesaistos diskusijās.

Šie ir mani oriannas stati.

 

Masteries.

Šis ir mans standarta masterie page.

Ja jūs laneojat pret ad midlane varat ielikt kādu punktu uz masterie hardiness.

Un protams varat arī noņemt punktus nost to utility masterie, bet man personīgi šis masterie patīk, jo mobility nekad nenāk par ļaunu.

Item build

Starting items.

1: + 2 +

Ar šādiem items es parasti sāku pret ap midlaner. Dorans ring palīdz tev vākt tower lāsthits dēļ tava pasīvā un protams arī tavi skili scalo no ap un mana regen.

2:   +5 +

Šādi es parasti sāku pret ad midlaner, bet ja tu esi drošs ka varēsi izdzīvot pret savu pretinieku vari sākt ar dorans ring.

Kad tu spēlē pret ad mid iesaku uzrushot.

Core build

 

Parasti es buildoju  un pēc tam, ja es jūtu, ka es esmu stiprāks par savu pretinieku, tad tiek buildots , bet ja es lane zaudēju tiek buildots 

. Ja tu pēc chalice buildo rabadons tad ieteicams ir blue buff, jo tev nebūs cdr items.

Kad tu esi uzbūvējis  ir sekojoša itemu izvēle

 vai . Manā buildā parasti iekļaujas abi šie items, vienīgi jāizvēlas kuru taisīt kā pirmo item.Es parasti kā pirmo izvēlos liandries, jo hp+ passive ir diezgan stipri.

Pēc viena no šiem itemiem parasti tiek buildots .

 

Full buildam būtu jāizskatas šādi.

                                                                                 Situationals

                                                                                

                                                                                

 

Skills and skill leveling sequence

 

Oriannas basic attacki dealo bonus magic damage kas scaleo no ap. Šis passive palīdz vākt tower lasthits un ir stiprs poke iekš lane.Arī lategame pasīvais taisa lielu damage tāpēc var apsvērt lich bane iegādi.

 Vienmēr ņemt kā pirmo skillu, jo ar bumbu var ļoti labu scoutot un ar vienīgais skills ar ko tu vari poke pirmajā līmenī, jo w aktivizējas vietā kur ir tava bumba. Q skills ir domās lai nopozicionētu tavu bumbu, scoutotu un pokeotu.

Šis skills  izdara AoE damage visiem kas ir tā rādiusā un visiem kas atrodas skilla rādiusā (enemy champions, enemy minions, neutral creeps) tiek slowoti un visi friendly champions un jūsu minioni tiek paātrināti.

Šis skills uzliek vairogu tev vai tavas komandas čempionam un iedod tam magic resist un armour.Kad tu noshieldo savu komandas biedru bumba paliek uz viņa  tādējādi tu vari aktivizēt w un r skillu tur kur ir tavs komandas biedrs.Bumba turp un atpakaļceļā dealo damage.Daudzi par to aizmirst un bieži vien neizmanto full potencial.

Šis skills ir gamechanging. Aoe ultimate ability kurš pamet visus pretiniekus kuri atrodas ult range par 350 range (ja atrodas blakus bumbai tad aizmet prom, ja atrodas tālāk no bumbas tad pievelk pie bumbas.).

Skill sequence

Q->W->E->Q->Q->R->W->Q->Q->W->R->W->W->E->E->R->E->E

Runes

Best combos.

Orianna labi iet kopā ar championiem kuriem ir labs initiate un cc kā piemēram Wu kong, Vi, Malph u.c.

Šie būs daži man vispatīkamākie combo.

 + 

 + 

Protams ir vel daudz citi kombo, bet šie man patīk vislabāk.

 

Šajā guidē tika nepastāstītas daudz lietas, 3 V 3 build, kā laneot pret katru matchupu u.c. Ja vēlaties lai to iekļauju rakstat komentāros.

Laboja Māris., labots 2x