Sveiki! Par cik Riots atteicies aprūpēt savus mac lietotāju klientus, es esmu palicis bez iespējām spēlēt pašu spēli. Bet līdz ar to, man pietiek vairāk laika informatīviem rakstiem, kurus šad tad patīk uzrakstīt.

Kā jau visi zinām un jūtam tā hype - tuvojās S4 League of Legends pasaules čempionāts, kurā startēs 16 komandas, kuras jau ir iedalītas 4 grupās.

Pirmā grupa, ļoti paradzema un nekādu reālu argumentu par to, kuras būs tās divas komandas, kas šo grupu izies, nav. Samsung White, kas OGN nobeidza ar 2. vietu un Edward Gaming, kas uzvarēja LPL vasaras sezonu. Tātad šīs divas komandas tiek uzskatītas par 100% favorītiem, kas izies no A grupas un aiz muguras atstās AHQ GPL otro vietu un Dark Passage, turku underdogus.

Otrā grupa sastāv no NA pirmā seed - TSM, EU trešā seed - SK Gaming, LPL trešā seed - Star Horn Royal Club un GLP pirmā seed - TPA, kas ir bijušie S2 pasaules čempioni, taču no tā sastāva viņiem ir palicis tikai viņu adc - bebe. Šajā grupā domas dalās, taču vislielākās cerības tiek liktas uz SHRC (neskatoties ar viņu problēmām ar Uzi).

Trešā grupa. NA 3. seeds - LMQ, LPL 3. seeds - OMG, EU 2. seeds - Fnatic un OGN 3. seeds Samsung Blue. Atkal visliekākās cerības tiek liktas uz korjiešiem Blue, taču šajā grupā varēs uzmanīgi vērot eiropas Fnatic un redzēt vai tik tiešām šī komanda spēj saņemt pautus rokās uz svarīgāko brīdi - pasaules čempionātu.

Ceturtā grupa. OGN 1. seeds - Najin White Shield, NA 2. seeds - Cloud 9, EU 1. seeds - Alliance, whatever, whatever KABUUUUM!. Šī grupa būs ierastais EU vs NA, kā arī vai kāda no šīm western komandām spēs atņemt korejiešiem pirmo vietu grupā.

Šīs grupu spēles notiks Double Round Robin formātā, respektīvi, katrs ar katru spēlēs divas reizes.

Šis raksts un diskusija par to ciklēsies tikai ap grupu posmu. Par 1/4,1/2 un fināliem citā rakstā.

 

Kā papildus odziņu, esmu izveidojis nelielu tabuliņu sakarā ar šo -https://lol.exs.lv/say/7272/3926890-konkreti-liekam-savus-predictions  miniblogu, kurā apsolīju labākajam pareģim nopirkt skinu par 975 RP.

Redzēsim, kurš būs exs.lv montecristo.

 

Laboja Amorphis, labots 10x