Sveiki. Noteikti esat jau ievērojuši, ka mans pašvērtējums saistībā uz šo spēli ir smagi krities, jūtos zemāks kā 0, dubļu divīzija tā teikt. 

Vēlos sākt mainīties, taču tas būs grūti, tāpēc nolēmu sākt iemūžināt katru savu ranked spēli, lai varētu vēlāk no malas apskatīt savus build, champ picks, farm un visu pārējo kas svarīgs. Ceru arī uz citu biedru ieteikumiem, jo mani noteikti spēs pamācīt vislabāk.

Tad nu sāku ar tādu patīkamu spēli ;D


Gāju jau uz inf un naudas bija, taču nevēlējos atdalīties no komandas, jo bija iespēja pabeigt spēli, ko arī izdarījām.


Jau kopš spēles sākuma dominēju pār Vayne, uztrāpījās ļoti foršs Tresh, tāpēc sanāca early double, kas arī izteica visu vēl spēcīgāk. Ap 20. minūti mid gandrīz paņēmu quadru, taču pēc triple iegāju deep zem turret un nomiru no Lux kopā ar Amumu. Tomēr 6 minūtes vēlāk ieguvu quadru citā tf. Stulbi, ka izveidojot šādu blogu man tieši sākt veikties, noteikti kāds padomās ka tas nemaz neesmu es.

Spēles sākumā Sona nobaito ez, kurš lvl 2 paņem E un palec zem turreta, nositu to, pašam jau bija q w, tāpēc mira arī Lux. Tad ez sāka trollot un pamazām dot man kills, bet ar visu to spēle mazliet ievilkās, jo Trynd bija uzsēdies uz 0:6 un zaudēja 2 turrets. Spēle beidzās ar to ka apsitu visus un nomiru, bet Yi pacēla pentu. gg

 Early uzvedos kā klauns, darīju daudz un stulbas kļūdas, bet komanda nesāka reidžot uz mani ne par kripatu, pats arī čatā atzinu savus sūdus. Vienīgie labie momenti spēlē bija triple no manis, tad vēl pēc pusha atkāpjoties mūs chasoja Morgana ar Trynd, komandas biedru nosita, taču es iegāju jukes deep un abus nositu, trynd iesitu sienā un nositu, Morganu gan izjokoju maksimāli, visi skili bija gandrīz par 180 uz nepareizo pusi. Kopā laba spēle. Nospiežot b 3 logu ievēroju, ka mans score ir 15:4:10 kā arī iegūtā nauda ir 15,4k biggrin_mini2.gif  

 Nezinu kā pat maigāk pateikt, nožēlojams Lee Sins. Jau spēles 6. minūtē bija 0:3 un bļāva par surrender, kaut arī pārējie lanes turējās pretī un viss notikās. Spēles gaitā, protams, nevienam no mums neizdevās viņu pierunāt spēlēt cilvēcīgi, nelekt iekšā 1x3 situācijās un čalis daļēji mums sabojāja spēli. Personīgi pašam arī bija grūti pārsiest visus enemy ultus un citus zvērus. Meh, vispār sapratu ka nevajadzēja spēlēt pirms neesmu kārtīgi izgulējies, kā arī ja vēders streiko. Tas noteikti man liedza maksimāli pievērsties spēlei.

 

Aizrunājoties ts aizmirsu noscreenot spēli, kurā biju supp Janna. Spēlēju kopā ar RuditoFTW. Čalis mani lielā mērā carried ar botlane gankiem. 

Kā jau minēju čatā, arī mūsu komandā bija nesaskaņas, jo brand sēdēja uz 0:3. Centos savākt visus kopā un beigt uzbrukt Brandam un nereportot, bet gan palīdzēt viņam, jo report jau mums uzvaru nedos, bet gan palīdzība viens otram( lol, lai nu kurš to teiktu, bet es crazy.gif ). Laimīgā kārtā viss izdevās, sākām spēcīgi atgūties, pēc katra laba momenta centos papildus motivēt, kas fakin strādā. Pats visu spēli mierīgs, beigās triple un finish game.

 

Sanāca supportot Quinn, kas grāba visus blitz hooks, kā arī viņiem bija vayne, kas prata to izmantot uz 100%

 Laba spēle, ar visu to ka man bija Ashe supp. Daži saka ka laba, pats uz savas ādas izjutu 1. reizi. Kā redzams abi ar Rudito mazāk vai vairāk carried uz dmg, paldies mūsu frontlane Nasus, kas sargāja. Ā, arī paldies Rūdim par beigās atstāto quadru, jeb pēc 13 vēlāk unofficial pentu.

 Vienu dienu biju paņēmis pauzi, tagad nolēmu atkal uzšaut. Mazliet pat brīnos kā vispār uzvarējām. Mazliet sasmējos pēdējā momentā, kurš arī ierakstīts attēla čatā. Labi ka man bija ult, tad nexus hp zuda nemanot.

Neliels stomp no manas komandas puses. Leona bija fucking awesome, pretī laikam bija supp latvietis crazy.gif Gribēju jau iet pēc Shiv, redzēt trako w dmg, bet paspējām jau pabeigt. :/
Mazliet sāku just ka vairāk piedomāju pirms uzsāku trade, cenšos gaidīt izgājienus no sava frontlane, tikai tad iet iekšā pats. Krč sāku spēlēt mazliet apdomīgāk. 

 Man sāp galva, esmu dusmīgs - nevēlos neko komentēt izņemot to, ka paņēmu quadru, bet esmu pārāk zems lai carry that shit.

 

Bad game.

Ai, tā ir kad spēlē, kaut arī neesmu gulējis 26h. Sāku palikt dusmīgs as fuck. Nezinu ko citu teikt.

Laboja Niggah, labots 17x