katowice2015.jpeg

Intel Extreme Masters Katowice League of Legends 2015 World Championsip

 

   Ir uzzināta visa informācija, lai sāktu gatavot savas hype-kārpiņas šim aizraujošajam turnīram, kas tiek veidots kā Intel Extreme Masters noslēguma turnīrs "Pasaules čempionāts".

 

   Kā jau ierasts, šo pasākumu katru gadu IEM rīko Polijā, Katowicē. Ir savāktas "labākās" komandas no nozīmīgākajiem reģioniem pasaulē, lai noskaidrotu, kura tad mums ir labākā komanda ārpus galvenā League of Legends turnīra - World Championship.

 

>Turnīrs norisināsies no 13. marta līdz 15. martam

 

>Balvu fonds šim turnīram ir aptuveni 183,414$, jeb 161,503 euro, no kuriem pirmā vieta saņem 108,414$.

 

>Turnīra formāts (Piedalās 8 komandas)

  • Double Elimination grupu spēles - Top 2 pāriet uz pusfināliem
  • Single Elimination "K.O." bracket
  • Pusfinālos "Best of 3" formāts
  • Finālos "Best of 5" formāts

 

>Komandu saraksts

  • Cloud 9 (NA) - IEM San Jose uzvarētāji
  • Team WE (LPL) - IEM Shenzhen uzvarētāji
  • Gambit Gaming (EU) - IEM Cologne uzvarētāji
  • yoe Flash Wolves (GPL) - IEM Taipei uzvarētāji
  • GE Tigers (LCK/OGN #1)
  • CJ Entus (LCK/OGN #2)
  • TSM (NA LCS #1)
  • SK Gaming (EU LCS #1)

 

>Grupu spēles / Bracketi

 

Screen_Shot_2015-03-08_at_13.02.11.png

 

Screen_Shot_2015-03-08_at_13.01.58.png

 

 

 

>Komentētāji/Analītiķi

Pie šī, jāpiemetina, ka prieks būs redzēt DoA un Monte Cristo duo ārpus LCK spēlēm, ko viņi kopīgi komentē jau aptuveni 3 gadus.

 

Screen_Shot_2015-03-08_at_14.45.52.png

 

 

>Sponsori

  • BenQ
  • GIGABYTE
  • HyperX
  • Intel
  • ROCCAT

 

>Turnīra 'programma'

 

Screen_Shot_2015-03-08_at_15.05.02.png

 

 

>Komandu apraksts

 

Cloud 9 -

9155-cloud-9-friends.jpg

 

Uzskatīta par vienu no spēcīgākajām west komandām, ja runa iet par international scene. Tas tiek apgalvots galvenokārt, dēļ viņu spējām adaptēties apkārt esošajai situācijai ļoti ātri, kā arī viņu midlane spēlētājam Hai ar savu korejiešu slavēto 'shotcalling', lai situācijās, kad kaut kas tiek zaudēts - pašu komanda kaut ko iegūtu pretī.

 

 

 

TEAM SOLO MID - 

TSM_2.jpg?itok=t7h3cVwT

 

Pašlaik TSM atrodās pirmajā vietā NA standingos. Pazīstama, kā viena no all-time labākajām NA komandām, jo kā nekā, viņi ir vairākkārtēji NA LCS čempioni. TSM galvenais mērķis pēdējā laikā ir iepazīt vairākas stratēģijas, lai nebūtu tikai "feed bjergsen, bjergsen carry" variants. Ik katru nedēļu var redzēt kā viņu saikne starp jungleri un toplane/botlane pieaug un tas paver skatu jaunām stratēģijām un plašākam lokam kā uzvarēt spēles, kurās pretinieks savu aci met uz viņu galveno trumpi - Bjergsen.

 

 

 

SK Gaming -

sk-gaming-news.jpg

 

Spēcīgākā EU LCS komanda, pēc standingiem. Galvenokārt šī turnīra laikā būs jāskatās kā sevi pierādīs divi spēlētāji - "By far" labākais eiropas AD Carry Forg1ven un eiropas support stratēģiķis - nRated. Forg1ven īsti vēl nav redzēts uz international scene, tāpēc būs pietiekami interesanti redzēt, kā šai komandai ies.

 

 

 

Gambit Gaming -

thumbnail-h-20150302205519-9739.png

 

"We love you betsy, we love you betsy", tā nesen bariņš britu entuziastu dziedāja pēc Gambit Gaming kārtējās uzvaras kopā ar viņu jauno midlane spēlētāju Betsy. Redzēsim kā šis jaunais spēlētājs sevi pierādīs uz international scene, jo viņš ir viens no iemesliem kādēļ Gambit Gaming ir uz 8-0 winstreak iekš EU LCS. Kā arī šī būs lieliska iespēja bijušajam Moscow 5 veterānam Diamondprox pierādīt to, ka viņš joprojām ir worldclass jungle spēlētājs, jo būsim reāli.. pēdējā laikā iekš EU LCS viņš to pavisam noteikti ir parādījis.

 

 

 

CJ Entus - 

B9jOm9SIUAAQr79.png:large

 

CJ Entus šobrīd LCK / OGN standingos atrodās aptuveni pa vidu, bet tas nenozīmē, ka viņi šajā turnīrā var būt vieni no favorītiem. It īpaši, ja viņu sastāvā ir tādas zvaigznes un veterāni kā Shy un Ambition, viņus pavisam noteikti būs vērts skatīties.

 

 

 

Team World Elite - 

WE_2015_LPL_Spring1-1074x483.jpg

 

Otra vājākā LPL (Ķīnas) komanda. Kādreiz bija spēcīgi un spējīgāki pierādīt sevi uz international scene. Redzēsim vai viņu 3-9 rezultāts iekš LPL ir šķērslis sevi parādīt iekš IEM Katowice.

 

 

 

GE Tigers - 

rw0Vwnd.png

 

Pavisam noteikti turnīra favorīti. Pašlaik sēž LCK / OGN pirmajā vietā ar 9-0 rezultātu pār tādiem monstriem kā SKT T1 un Jin Air Green Wings. Es neteiktu, ka šajā sastāvā ir visiem zināmi cilvēki, izņemot PraY un Gorilla (vismaz tiem, kas neskatās LCK spēles), taču viņus pavisam noteikti šobrīd var uzskatīt par vienu no pasaules spēcīgākajām komandām.

 

 

 

yoe Flash Wolves - 

IEM_Taipei_Day2_22.jpg

 

Won't even bother..

 

 

 

>Prognozes

 

Un nobeigumā pavisam īsi...

 

7-8th - Team WE un yoe Flash Wolves

Pavisam droši varu teikt, ka šīs divas komandas šajā turnīrā var saukt par Kabuum! un Dark Passage variantu no 2014. gada pasaules čempionāta. Varbūt izraus kaut kādu upset, taču visticamāk, ka paliks pēdējās vietās.

 

4-6th - TSM, Gambit Gaming un SK Gaming

Par šiem trīs grūti spriest, jo katram ir ko pierādīt šajā turnīrā ar jaunām sejām.

TSM - pēc izgāžšanās IEM San Jose un zaudējuma pret Unicorns of Love ar rezultātu 0:2 nevaru atļauties ielikt viņus augstāk šajā sarakstā. Redzēsim, kā viņiem ies šajā international turnīrā.

Gambit Gaming - lai arī viņus var nosaukt par IEM karaļiem, viņiem ir daudz jaunu seju un daudz ko pierādīt, it īpaši viņu jaunajam midleinerim Betsy.

SK Gaming - Tas pats, kas Gambit Gaming, daudz ko pierādīt, jaunas sejas iekš international turnīriem.

 

3rd - Cloud 9

Pavisam droši varu teikt, ka Cloud 9 gandrīz vienmēr ir parādījuši labāku sniegumu uz international scene par augstāk minētajām komandām, tāpēc ierindoju viņus trešajā vietā aiz LCK monstriem, pret kuriem viņiem būs jāpasvīst, lai cerētu uz kādu augstāku vietu.

 

1-2nd - GE Tigers un CJ Entus

Abas komandas no viena reģiona un abas komandas - turnīra favorīti. Savus peso liktu uz GE Tigers tīri tāpēc, ka viņi izskatās ļoti dominējoši @LCK ar savu 9-0 rezultātu, taču CJ Entus arī nevar izslēgt un ja šīs abas komandas tiktos finālā, ļoti šaubos vai tā būtu 3-0 vienpusēja uzvara.