Sveiks, exs.lv!
Vēlos jums paziņot, ka mūsu lielais turnīrs ar 4 kvalifikācijām un fināl-turnīru 30. novembrī ir tikai sākums mūsu LoL kausu rīkošanai! Pēc 30. novembra tiks veidoti vienas dienas kausi abiem serveriem, katru nedēļu un katrā no tiem būs RiotPoint balvas pirmajām 4 vietām. 
Pašlaik mēs esam tikai, kādi 3 cilvēki, kas rīko kausus, bet ir nepieciešams lielāks cilvēku skaits, lai novadīt, gan 5vs5, gan iecerētos 3vs3 kausus(Ar Riot support balvām).
Ja esi ieinteresēts palīdzēt ar kausu rīkošanu un jaunu kausu ieviešanu utt., tad lūdzams uzraksti mums uz e-pastu: bliezam@bliezam.lv
Savā e-pasta ziņā lūdzu norādi, vai tev ir bijusi kāda pieredze ar turnīru/kausu rīkošanu un, kurā sadaļā vēlētos mums palīdzēt?(3vs3/5vs5/1vs1/tavs piedāvājums).


Kā arī mēs meklējam streamerus priekš kausu translācijām, lai cilvēkiem, kas nepiedalas būtu iespēja sekot līdzi spēlēm caur twitch.tv. Streameriem ir doma arī maksāt nelielu algu, atkarībā no streamošanas/komentēšanas kvalitātes.(Algas summa paliek starp projekta adminsitrātoru un pašiem streameriem)
Pašlaik mums ir 2 streameri West serverim un 0 Nordic&East. West serverim pašlaik mums pietiek ar 2, bet ja esi spējīgs East serverī streamot, tad lūdzams padod mums ziņu uz e-pastu: bliezam@bliezam.lv

Prasības no streamera ir sekojošas: Lojalitāte pret komūnu, spēja saorganizēt laiku svētdienās, vai citās dienās, kad ir East kauss(Ja ir kādi plāni uz to dienu un netiek streamot, jāpaziņo administrācijai), prasme komentēt LoL spēles, prasme komentēt angliski(Meklējam 1, kas prot angliski un 1, kas prot latviski komentēt) un spējīgs uzklausīt kritiku no skatītājiem.
Streamot drīkst arī pārī!

Paldies par uzmanību un cerams, ka būs atsaucības palīdzēt ar projektu.
Bliezam.lv administrācija.


P.S. Velnu Kāvējs approves this message.

Laboja normix, labots 3x