WYM? miniblogs

  • WYM?
    0

    Čau ļaudis,
    Nesen esmu uzstādījis Windows 10 un vēlējos uzinstalēt arī League of Legends. Bet ir problēmas palaižot launcher ,rāda kļūdu:

    RADS Error.
    Could not connect to the HTTP server. Please check that your Internet Connection is enabled and that your firewall is not blocking access


    Esmu pamēģinājis dažnedažādākos Google piedāvātos variantus ,bet tie nepalīdz. Vēlējos palūgt ,lai cilvēki ,kuriem arī bija tāda pati problēma - padalās ar risinājumu ,kas palīdzēja palaist launcher.

    • Mandariins
      +1

      Man nav logs 10, nezinu

      • WYM?
        0

        Īsti atšķirības kāda operētājsistēma, domāju nav.

    • Anarhists
      +1

      Man no sākuma arī metās kaut kādi gļuki, pamēģini draiverus updatot. Vai arī run as admin varētu līdzēt. Ja neder, tad pameklē redditā vai forumos.

      • WYM?
        0

        Visi draiveri ir apdeitoti un Run as admin arī neatrisina problēmu.

    • Artūrs :D
      +2

      Neatceros tieši, bet kkāds fails lol RADS folderī bija jāizdzēš, ja redzi rakstu par kko tādu, tad ver vaļā un izmēģini, man iznāca, tik neatceros kas tieši bija jādzēš.

    • Itkā Arnys
      +1

      Ja joprojām nekas neiet, izmēģini nokačāt atjauninātu league instalāciju!


      Lejupielādēt vari te:
      Part1
      Part2
      Part3
      Part4
      Part5
      Part6
      Part7
    • WYM?
      +1

      @Itkā Arnys paldies ,ka centies palīdzēt ,iedodot jau atjaunotās League of Legends spēles failus ,bet tie tomēr arī nepalīdzēja.

      Vēlējos pacelt manu šo aizmirsto rakstu ,pierakstot risinājumu kā es salaboju problēmu. Es vienkārši installēju spēli noklusējuma vietā ,kuru piedāvāja installācija (C:\Riot Games\League of Legends). Nezināmu iemeslu dēļ spēle atsakās darboties ,ja es viņu instalēju uz D: diska.

      btw. Prieks atgriezties atpakaļ iekš League of Legends pēc 2 šausmīgām spēlēm iekš Dota 2. biggrin_mini2.gif Visiem plusiņi!

    Atpakaļ Uz augšu

    Jaunākais portālā